Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AK Parti İlçe Başkanı Sever'den gazetemize ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Sever

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, beraberinde ilçe yöneticileri ile gazetemizi ziyaret edip, Yeni Erdek Gazetesi'nin yeni yaşını kutladı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, beraberinde ilçe yöneticileri ile gazetemizi ziyaret edip, Yeni Erdek Gazetesi’nin yeni yaşını kutladı.
Erdek AK Parti heyeti, Yeni Erdek Gazetesi Sayfa Editörü Taygun Ertan tarafından ağırlandı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, "40 yıl sadece yerel değil, ulusal anlamda da çok uzun bir süre, takdire değer bir durum. Bu sürenin Yeni Erdek Gazetesi’ne çok şey kattığını görüyoruz." görüşüne yer verdi.
Kendisinin de askeri hayatta matbaa bölümünde çalıştığını hatırlatan Sever, mürekkep kokusunu askeriyeden emekli olduktan sonra özlediğini vurguladı.

Yeni Erdek Gazetesi’ni, ilkeli, tarafsız ve objektif yayınlarından dolayı kutlayan Sever, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Yeni Erdek Gazetesi 40 yıl önce kurulmuş ve bugün çağın gerektirdiği teknoloji ile ayakta kalmayı başarmış bir gazete. Öncelikle yerel bir gazeteyi hiç ivme kaybetmeden 40 yıl boyunca çıkarabilmek gerçekten de takdiri hak ediyor. Basın her yerde gündemi belirleyen ve halkın haber alma özgürlüğüne aracılık eden çok önemli bir sektör. Özellikle bizim yaşadığımız yer olan Erdek gibi yerlerde yerel basın çok önemli. Bu kutsal mesleği başarı ile yürütüp, tarafsız ve gerçekleri görerek sürdürdüğünüz yayın hayatınızın umarım 140. yılını da kutlarsınız. Ben askeriyeden emekli olmadan önce askeriyenin matbaalarında görev yaptım. Matbaa kokusu bambaşkadır. Mürekkep kokusuna bir kere alıştığınız zaman her yerde onu arıyorsunuz. Bende bu kokuyu özledikçe çeşitli matbaalara giderek özlem gideriyorum. Mürekkep kokusunun değerini emekli olduktan sonra daha iyi anladım.”
Umarım başarılarınız hız kesmeden devam eder diyerek konuşmasını sürdüren Sever, "Bölgenin sizin gibi işini özenle yapan, sadece bakan değil, baktığı zaman gönül gözüyle gören gazetelere ihtiyacı her zaman var" diyerek sözlerine ekledi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve ekibinin kendilerini hatırlamasına teşekkür eden Ertan, “Yayın hayatımız süresince, kimsenin adamı olmadık. Devletin yanında olduk, halkın yanında olduk. Bir gazeteyi, bu kadar uzun süre, başarı ile götürmek gerçekten çok zordur, Allah’ın izniyle bizler bu zoru başarmanın bugün mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının kendilerini ziyaret etmesine sevindiklerini kaydeden Gazetemiz Sayfa Editörü Ertan, Erdek AK Parti heyetine siyasal yaşamlarında başarı dileğini iletti.
Ziyaretin ardından, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri daha sonra parti binasına gitmek üzere gazetemizden ayrıldı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı